Covid-19

 

Helaas heb ik geen Yoga XL meer gepland staan. Wanneer de omstandigheden het weer toelaten, zullen we die zeker weer gaan aanbieden. 

Natuurlijk kan je me laten weten als je interesse hebt, dan houd ik je persoonlijk op de hoogte.

 

  • Blijf ondertussen  gezond en sterk, met yoga thuis! Je kunt een privéles boeken, zie volgende bladzijde. 

 

Yoga XL voor hormoonbalans

 

Vrouwelijke geslachtshormonen - oestrogeen en progesteron - hebben in veel levensfases invloed op de gezondheid van vrouwen: van menstruatie tot zwangerschap tot de menopauze. Onze hormonen zijn verantwoordelijk voor een normale menstruatie, een soepel menopauzeproces, schildklieractiviteit, ons humeur, goede slaap, vitaliteit en nog veel meer.

 

In deze yoga XL les zullen we de door Dinah Rodriquez ontwikkelde serie uitvoeren en beleven. Deze reeks van 14 gedetailleerde yoga-oefeningen die eierstokken, bijnieren, schildklier, bijschildklier en hypofyse stimuleren en masseren. Het verhoogt van nature de productie van hormonen in die klieren en vermindert de meeste symptomen van hormonale onbalans.

 

Intention setting met Yoga Nidra

 

De yogaslaap is een heerlijke staat tussen waken en slapen waarin je volledig in harmonie komt met je omgeving en jezelf. Door een krachtige methode zal je je bewust ontspannen.

De methode is ontwikkelt door Satyananda Saraswati. Hij gaat ervan uit dat ontspanning geen slaap is, maar een diep en gelukkig welbevinden. De techniek heeft als ultiem doel een groter zelfbewustzijn te ervaren door body en mind te harmoniseren.

De Yoga Oase stelt je in staat jezelf centraal te stellen in kleine groepen, maximaal 10 personen.

Na een meditatie waarin je een intentie voor jezelf formuleert, beginnen we met yoga asana’s om het lichaam voor te bereiden op Yoga Nidra. 

Namaste, Merel 🙏🧘‍♀️🌲

 

Aanmelden kan via een bericht naar info@deyogaoase.nl

Adresdetails ontvang je in een persoonlijke mail.